SAMSUN / ÇARŞAMBA - Epçeli Şehit Burak Çeviker Ortaokulu

Okulun Tarihçesi

Epçeli İlköğretim Okulu,Epçeli İlkokulu adıyla 1960 yılında hizmete girmiştir.Uzun süre tek binada hizmet veren okul ihtiyaca cevap vermeyince 1980 yılında ikinci bir bina köylüler tarafından yapılarak eğitim-öğretime başlanmıştır.1997 yılında zorunlu eğitim 8 yıla çıkarılınca 5.sınıftan mezun olan öğrenciler Dikbıyık Beldesine taşınmaktaydılar.2005 yılında yeni 8 derslikli binanın yapılması ile Yeşilovaş,Kurtuluş,Karacalı,Turgutlu,Epçeli Merkez ve Epçeli Edeli Mahallesinden gelen öğrencilerin taşıma merkezi oldu.

Halen 2 katlı 8 derslikli yeni bina ve içinde yemekhane ve depo olarak kullanılan eski bina ile eğitim-öğretime devam edilmektedir.

Okulumuzun 9600m2 arazisi bulunup,1 futbol sahası,1 basketbol sahası,2 bedminton sahası ve bir çocuk parkı bulunmaktadır.

Yayın: 07.02.2013 - Güncelleme: 08.11.2022 14:56 - Görüntülenme: 611

Etiketler :